Wat anderen zeggen:

Benieuwd naar de ervaringen van anderen met paardencoaching?

Hieronder lees je enkele getuigenissen van mensen die jou voorgingen.

Ben je nieuwsgierig geworden?

Lees meer over de voordelen van paardencoaching op de website of neem direct contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Loopbaanbegeleiding, G.B.

De verscheidenheid aan oefeningen levert mij een goed beeld van mijn droomjob, mijn talenten en mijn competenties. Ik weet nu wat mij energie geeft.
Freya liet me in een rustgevende omgeving nadenken over wie ik ben en wat ik wil. Deze coach is een uitstekende motivator en was voor mij een anker in een periode waarin ik op drift was.

Mama E., Pony doe-uurtjes

Dag Freya, superbedankt voor de leuke foto’s. E. heeft er hard van genoten. Je doet dat goed ♥

E., dame, 35 jaar

Ik schreef me in voor een sessie paardencoaching bij Freya, zonder duidelijk idee over wat ik mocht of kon verwachten. Het bleek een mentale ontlading te zijn, met duidelijke & gerichte oefeningen en paarden die zich door onoprechtheid of druk niet laten temmen. Het was een heel mooie ervaring, die bewustwording tot stand bracht. Tot op vandaag denk ik er dan ook nog vaak met plezier aan terug, en blijf ik ook actief aan de slag gaan met wat ik in de coaching heb beleefd en geleerd.

Loopbaanbegeleiding, M.V.

De combi coaching – Freya – spiegeling paarden is subliem!

De combinatie van gepaste vraagstelling van Freya en de sensitiviteit van de paarden is een waardevolle en efficiënte manier voor mij om inzichten werkelijk en gevoelsmatig te ervaren.

Freya bezit de gave om, net als haar paarden, sensitief te coachen en zo snel en toch veilig naar de diepgang te gaan.

B., dame, 48 jaar

Lieve Coach Freya,
ik beleefde samen, neus tegen neus, met, naast, tussen Mango, de alfamerrie en haar kudde en de begeleidende deskundige inlevende, meevoelende, meeverende coach Freya.
Drie onvergetelijke, inzicht verrijkende, intense, hartverwarmende, energieverkwikkende sessies in de piste, in regen & wind, bij zonneschijn en vooral in een inspirerende omgeving. Een absolute aanrader!

Loopbaanbegeleiding, L.V.S.

Samen met de paarden kom ik tot rust.
Freya doet meer dan wat je verwacht.

L., dame, 32 jaar

Bij Freya en de paarden is het steeds tot rust komen, even ontvluchten van de drukte. Op de piste mag je er zijn, je mag alles voelen en je kan erop rekenen dat de paarden en ook Freya er zijn voor jou als het moeilijk gaat. Door de oefeningen/coaching ben ik tot inzichten gekomen en zelfs moeilijke gevoelens uit de kindertijd heb ik een plaats kunnen geven. Mango heeft een speciaal plekje in mijn hart.

L., dame, 54 jaar

Dag Freya,
Ik wilde even meegeven dat ik de laatste sessie heel bijzonder vond.
Uit de wind en in de zon ging de merrie Mango liggend een dutje doen, ze wilde zich overgeven aan een zalig momentje van rust.
Het lukte me echter niet om met haar mee te gaan en dat liet zij me goed verstaan.
Ik moest loslaten, gewoon “zijn”, hier en nu. Jij als coach nodigde me uit om dat te doen, en wat later viel Mango in slaap.
Sindsdien probeer ik regelmatig te mediteren. Het doet goed ! Mindful! Liefs!

Getuigenis teamcoaching

Een heel ontwapenende en verrijkende ervaring. De paarden zijn heel zachtaardig, lief en voelen heel veel aan.

Freya en Isabelle zijn ook twee toppers.

Zeker een aanrader!

I., mama van N., 12 jaar

Sinds enkele weken gaat mijn 12 jarige dochter bij Freya omdat ze het moeilijk heeft. Ze voelde zich meteen op haar gemak (niet evident voor een introvert meisje) en ging met veel overgave aan de slag met de pony’s. De begeleiding van Freya is bijzonder goed en aangepast aan wie ze voor zich heeft. Na slechts enkele sessies zien we nu al meer zelfvertrouwen bij de dochter en lacht ze meer. Een enorme aanrader.

Bedankt Freya.

Loopbaanbegeleiding, D.W.

Het volgen van loopbaancoaching bij Freya is zeer laagdrempelig. Er is voor alles ruimte, alles is bespreekbaar.
Ik had heel veel aan de lectuur die Freya me aanraadde te lezen tussen de sessies door.
Ik vond de doorverwijzing naar vervolgtherapie ook zeer positief.

Systemische opstelling, A.V.O.

Het was voor mij een eerste kennismaking met opstellingswerk en de paarden geven er een extra dimensie aan.
Bijzondere, magische ervaring!
Gisteren Maaike nog gezien op ons postgraduaat en nog één en ander daarover kunnen uitwisselen.
Mooi werk dat jullie doen. Dankbaar dat ik het mocht ontvangen.

Mama M. & M., Pony doe-uurtjes

Bedankt voor de prachtige foto’s en de lieve woorden. Onze meiden hebben een hele leuke tijd gehad. Dankjewel!!!

R., dame, 62 jaar

Dag Freya,
nog eens bedankt voor gisteren. Wat een unieke ervaring!!!! Jij en je paarden zijn TOP!! Niet te geloven.
Ik ben hier al de ganse namiddag aan jou aan het denken en… niks aan het doen: gelezen, tv gekeken (zonder schuldgevoelens) en ik voel mij goed en dat pakje dat er maandenlang zat… ik denk er soms nog eens aan maar het doet mij geen pijn meer… Danke!!!!
Wel gisterenavond stikkapot maar super geslapen, zonder wakker worden zelfs… was maanden geleden! Dikke dikke warme knuffel.

Getuigenis Teamcoaching

Een unieke ervaring tussen de paarden in de natuur. We deden als team een kennismaking in de coaching met paarden, hoewel ik eerst wat sceptisch was wil ik even delen hoeveel ik eraan heb gehad als persoon. Het was leerrijk, zorgde voor verbinding tussen het team en ik merkte op dat dit middel prachtig werkt voor mensen die misschien wat terughoudend zijn en moeilijk tot woorden komen.

Ik raad ieder team aan dit te doen als teambuilding zodat je kan zien wat voor meerwaarde het kan hebben voor eigen patiënten en mogelijks jezelf.

Nog eens een dikke merci voor de fantastische begeleiding en het warme onthaal.

Systemische opstelling, B.S.

Ik vond het heel interessant, krachtig en innemend.

Loopbaanbegeleiding, I.V.

Freya heeft samen met haar paarden al meer in mij kunnen losmaken en meer kunnen bereiken dan een psychologe in 30 sessies of meer!
Freya is een zeer professionele coach. Super begeleiding!

D., dame, 59 jaar

In een ongedwongen en rustige sfeer krijg je bij Freya de ruimte om aan je doelen te werken, inzichten te verwerven en anders te leren kijken naar verleden en toekomst. Freya leert je los laten, zorg te dragen voor jezelf en opent een weg naar anders in het leven staan.

S., dame, 37 jaar

Een scheiding zorgde er voor dat ik mezelf alsook mijn eigenwaarde volledig was verloren. Toen ik op zoek ging naar helpers kwam ik via een artikel in Goed Gevoel uit bij Freya en haar paarden.
Tijdens de coachingsessies kreeg ik niet alleen de ruimte maar ook de mogelijkheid om doorheen al mijn emoties te lopen. Hierbij mocht ik steeds verbinding maken met Freya haar paarden die je gevoel letterlijk uitdragen en die je ook letterlijk ondersteunen. En het is nu net die glasheldere weergave van de paarden die me er toe hebben aangezet me niet langer weg te stoppen (is ook helemaal niet mogelijk) en me de kans gegeven hebben om heel wat blokkades te herkennen om er zo mee aan de slag te gaan. Freya haar inzicht en methodiek zorgen voor de perfecte samenwerking met de paarden. Zo heeft ze me aan de hand van heel wat oefeningen aan het werk gezet. Ik ben haar en haar paarden ongelofelijk dankbaar voor wat ik hieruit mocht bijleren. Het was emotioneel best zwaar, maar ongelofelijk stimulerend om verder uit te groeien tot een versie 2.0 van mezelf.
De coachingsessie met paarden is niet alledaags, maar ongewoon belonend en waardevol. Ik kan alleen maar aanraden om jezelf eens onder te dompelen. Je begrijpt nadien vast en zeker wat ik bedoel.

M., dame, 31 jaar

Hey Freya,
Tijdens mijn paardencoaching voelde ik mezelf volledig en zeer oprecht gesteund en gestuurd. Het paard toonde op haar manier mijn gevoel.  Daardoor gaf Mango mij nieuwe inzichten, die ik nu kan gebruiken om verder te werken aan mezelf.
Toen ik begon was ik niet volledig vrij van schrik voor dit dier, maar mijn overtuiging en nieuwsgierigheid om dit te ondergaan was groter. Mijn 2 uren ervaring met Mango en Freya was intens en ik ben super blij dat ik dit heb mogen meemaken. Nogmaals dank je wel Freya en Mango! Doe zo verder! Liefs, M

Mama F., Pony doe-uurtjes

Dank je wel, F. vond het super leuk!

Systemische Opstelling, M.D.R

Ik was gisteren aangenaam verrast, dit was nieuw voor mij.
Ik vond jullie aanpak heel aangenaam: rustig, vriendelijk, mild, begripvol, betrokken.
Ook de timing zat goed: het duurde niet te lang en we moesten ons niet haasten, heel fijn.

Mama L., Pony doe-uurtjes

Ik wil jou heel erg bedanken voor de mooie week die je L. hebt gegeven. Vrijdag wou ze niet naar huis en ze vertelt voortdurend over de pony’s en van de regen had ze helemaal geen last (als ik bij pony’s ben dan voel ik de regen niet 😉). Je ziet haar zeker nog een keertje terug!

Mama L., Pony doe-uurtjes

Dankjewel Freya, L. heeft echt genoten. Onderweg naar huis vertelde ze steeds met veel enthousiasme over haar middagjes met Tic en Tac.

Getuigenis teamcoaching

De teamcoaching bij De Paardencoach was een diepgaande ervaring voor ons team.

Het contact met de paarden bracht een nieuwe dimensie van openheid en verbinding teweeg. Collega’s durfden zaken uit te spreken die anders onbesproken blijven, wat resulteerde in een ontwapenende, emotionele en intense dynamiek.

De oefeningen, zoals het staan in de ruimte, het spinnenweb met de wol en het paard naar het doel brengen, waren niet alleen verrassend en verrijkend, maar ook inspirerend voor teambuilding en het versterken van de onderlinge verbondenheid.

De sessie benadrukte het belang van communicatie, vertrouwen en het durven uiten van gevoelens binnen het team.

Hoewel er veel naar boven kwam, beseffen we dat het aan ons ligt om echt iets te veranderen.

De teamcoaching tussen de paarden heeft nieuwe ideeën aangereikt om de verbondenheid te versterken en heeft duidelijk gemaakt wat beter kan in het kader van teamcohesie. In progress, zoals ze zeggen.

G., man, 53 jaar

Nooit heb ik gedacht dat paardencoaching mij zo diep in mijn ziel zou doen graven… Na één sessie tussen de paarden en pony’s wist ik het al: dit is wat ik nodig heb om verder te kunnen.

Je stelde mij vooraf op mijn gemak, want ik was toch wel flink zenuwachtig om de ring in te stappen. Dat de paarden niet onmiddellijk tot bij mij kwamen, voelde aan als een teleurstelling.

Nu, vier sessies ver, heb ik verbinding gevonden met elk van hen en dat gevoel is super. Je toonde mij dat ik het vertrouwen van de paarden kon winnen en dat gaf me een enorme boost.

De oefeningen tussen de paarden, de literatuur die je aanprees en de zelftesten die ik meekreeg als huiswerk gaven mij nieuwe inzichten die mij enorm helpen om mijn privéleven en mijn job met frisse moed aan te vatten.

Dank je wel Freya voor je warme, professionele hulp en dikke knuffels voor mijn nieuwe, prachtige, harige vrienden, groot en klein. Tot ziens!

Getuigenis teamcoaching

Een intense en waardevolle ervaring!

Ons team begon de dag met een gezonde dosis kriebels. Wat zouden de paarden ons leren? Zouden we onszelf durven blootstellen?

De paarden hielpen ons om onze gevoelens en emoties te uiten, die we normaal gesproken verborgen houden. Dit was confronterend, maar ook bevrijdend. We leerden elkaar beter kennen en begrepen elkaars perspectieven beter.

De ervaring bracht ons dichterbij elkaar en versterkte onze teamspirit. We leerden effectiever communiceren, elkaar te vertrouwen en samen te werken. We kregen concrete tips om onze verbondenheid te versterken.

De teamcoaching was intens en emotioneel, maar ook inspirerend en leerzaam. We namen waardevolle inzichten mee naar de werkvloer die we in de praktijk kunnen toepassen.

Paardencoaching is een unieke en waardevolle ervaring voor elk team dat wil groeien en zich wil verdiepen. Het is een intense reis die je dichter bij elkaar brengt en je leert om effectiever samen te werken.

We raden deze teambuildingsactiviteit ten zeerste aan voor teams die op zoek zijn naar een leerzame en onvergetelijke ervaring!

A., dame, 49 jaar

Met Freya en Mango ben ik op het juiste moment in mijn leven in contact gekomen: in een periode van stress en desoriëntatie en na een jarenlange zoektocht in de wereld van klassieke en alternatieve therapieën, hebben ze mij gecoacht naar een andere kijk op mijn stressoren, hebben ze mij mijn zelfvertrouwen doen terug vinden en versterken. Met Freya was er reeds van tevoren een goede connectie; met Mango is er ook een diepgaande, deugddoende connectie ontstaan, in zover dat ik volledig vertrouwde op haar taal, haar signalen, op wat ze me duidelijk maakte. Het is een helende, deugddoende, zalige ervaring om gecoacht te worden m.b.v. paarden; voor mij een echte eye-opener. Na alle ervaringen met vroegere (psycho) therapieën, een ware oase, een bron om zelf tot oplossingen en verduidelijkingen te komen. Ik kan het enkel in alle toonaarden aanraden om je te laten coachen met behulp van paarden. Een fantastische ervaring!

T., Jongen, 11 jaar

Beste Freya,
Nog eens heel erg bedankt voor de handige sessie.
In het begin was ik heel onzeker hoe het zou aflopen, maar naarmate de sessie vorderde werd het beter en beter en voelde ik me meer op mijn gemak.
Ik vond het verbazend hoe Mango reageerde op mijn gevoelens.
Het was leuk om te zien hoe ze mij meer en meer vertrouwde.
De oefening met de twee hoepels met verschillende betekenissen was voor mij de nuttigste.
Ik vond het super hoe je me aan het denken zette om een goede
oplossing te vinden.
Ik vond het ook verbazingwekkend hoe je aan de bewegingen en
acties van het paard kon aflezen hoe ik me voelde.
Enkel bij de laatste oefening snapte ik het doel niet goed.
Al bij al was het een leerrijke sessie.
Misschien tot een volgende keer want het helpt echt goed.
Lieve groeten, T

Getuigenis teamcoaching

Op 13 oktober organiseerden we met onze medewerksters een teamcoachingsessie bij Freya, met hulp van Isabelle Quinten van Isabellequintencoaching.

De oefeningen waren verhelderend en brachten klaarheid in de wensen en de noden van de individuele medewerksters, en ook in wat er voor het team nodig is. De paarden fungeerden als “wegwijzer” en trokken, met hun heel persoonlijke tussenkomsten, geregeld de aandacht op iets wat er binnen het team speelde, waardoor dit ook kon uitgesproken worden. Ze waren er ook als steun voor wie het kon gebruiken.

De houding van de paarden, tijdens de coachingsessie, kan gezien worden als een “toevalligheid”, en als je durft kijken naar wat er “is” dan zijn hun handelingen helemaal niet “toevallig”… en dat moet elkeen voor zichzelf uitmaken…!

H., dame, 53 jaar

Beste Freya,
Dankjewel voor de verschillende sessies die ik heb kunnen meemaken met en tussen de paarden in de rustige weiden van Wachtebeke.
Elke sessie op zich is een unieke ervaring, verhelderend, rustgevend en ontspannend, niettegenstaande we hard werken!
Het is wonderbaarlijk te ervaren hoe paarden kunnen aanvoelen en je vooruit helpen op hun manier.
Ik kijk alvast uit naar een volgende sessie! Tot binnenkort!

A., jongedame, 20 jaar

Ik heb me nog nooit zo snel veilig genoeg gevoeld om me open te stellen als bij Freya. Ze aanvaardt en omarmt wie je bent samen met de paarden en leerde mij om dat zelf ook te doen. Ze heeft me heel veel steun en wijsheden bijgebracht , altijd vol liefde en oprechtheid. Ik kan met haar al mijn verdriet en mijn boosheden delen maar we kunnen ook samen lachen en de leuke kanten van het leven bespreken. Op Freya kan je rekenen. Ik bewonder hoe ze in het leven staat en ik ben heel dankbaar dat ik haar en de lieve paarden heb leren kennen. Een sessie bij haar voelt als een warme omarming met mezelf. Ik neem alles mee op mijn reis door het leven. 🤍

Systemische opstelling, M.

Dag Freya en Maaike,
Ik loop al de hele week met een warm gevoel rond als ik terugdenk aan de opstellingssessie van vorige week. Ik vond het echt heel ontroerend, geruststellend, magisch inderdaad, bevestigend, grondend,… Jullie begeleiding en de aanwezigheid van de paarden, heel bijzonder. Ik heb er zelfs met niemand over gesproken, ik wil echt de magie daar laten en het gevoel laten doorwerken zonder de verhalen te willen snappen of analyseren.

Smaakt zo hard naar meer. Ik kom zeker terug!

Dikke merci voor jullie begeleiding.

Systemische opstelling, M.H.

Het is een mooie herinnering en een bijzondere ervaring.
Jullie hebben dat echt wel super gedaan en vullen elkaar mooi aan.

Qua feedback:
– goede instructies vooraf
– een heel warm welkom met een tafel vol lekkers en verwarmende drankjes
– overzichtelijke uitleg van het programma en jullie begeleiding
– uitgebreide en waardevolle voorstelling van de paarden
– mooie meditatie die ons echt liet landen in de weide
– de systeemopstellingen verliepen heel sereen en zijn leerrijk
– fijn dat jullie ons op het einde nog eens herinneren aan water drinken en lief zijn voor onszelf
– ik heb me heel veilig gevoeld
– ik had graag wat meer contact met de paarden gehad, maar daarvoor zijn er 1 op 1 sessies allicht 😉

Nog eens heel erg bedankt voor de bijzondere ervaring en de aangename kennismaking!

D, dame, 40 jaar

Ik zit veel in mijn hoofd en het begrip van hoe dingen werken heeft me al enorm geholpen, het heeft mijn mindset en flexibiliteit enorm doen groeien. Ergens voelde ik echter nog wel dat mijn lichaam evengoed nog reageerde op bepaalde triggers en bepaalde emoties vast zaten. De paarden, jouw woorden/vragen en vooral de veilige omgeving hebben me meer naar mijn gevoel/emotie en lichaam laten gaan en dat zorgde ook weer voor een volgende transformatie. Bedankt!

Loopbaanbegeleiding, J.S.

De coaching gebeurt op een aangename, doordachte en betrokken manier.

Systemische opstelling, R.V.

Ik ben heel tevreden teruggekeerd na de deelname aan de opstelling met paarden en vond het een aangename eerste ervaring. Het heeft, eerlijk gezegd, nog enkele dagen blijven voort zinderen.

Mama P., Pony doe-uurtjes

Bedankt voor de fijne namiddagen. P. heeft er echt van genoten. Ze pruilde deze avond omdat het de laatste keer was. ♥

Mama M., Pony doe-uurtjes

Wat een mooie woorden! 😍😍😍 Wat een prachtige foto’s! 🫶
Ik ga ze zeker inkaderen! M. haar hartje is ook gevuld met enorm veel warmte, liefde van Tic en Tac, van jou en de nieuwe vrienden die ze daar heeft gemaakt!
Heerlijk om te luisteren naar al haar verhalen en nu nog… 🥰
Knap wat je doet!
Hartelijk dank!❤❤❤

Loopbaanbegeleiding, O.D.

De loopbaancoaching had een goede opbouw, nl de essentie. Freya stelt gerichte vragen die je verder doen nadenken in dit proces.
Top werk!
Leuk werken/opdrachten vervullen ism de paarden. Ze spiegelen direct het gevoel en bevestigen mooi wat zich werkelijk afspeelt.
Op een constructieve manier ism de paarden komen de juiste inzichten naar boven en kom je direct of achteraf tot de juiste inzichten.

L., dame, 53 jaar

Hallo Freya,

Verheugd kijk ik terug op mijn eerste paardensessie. Het was kennismaken met iets volledig nieuw voor mij. Het bleek uiteindelijk een echte opkikker te zijn!
Het contact met Vintho verliep van in het begin vrij goed. Hij kwam naderbij, liet zich borstelen en bleef trouw bij me staan tijdens de verschillende momenten van de sessie.

Het was eerlijk gezegd “hartverwarmend”. Hij is zo een trouwe rakker.

Alles verliep ook in volledige veiligheid.

Daar let jij als coach goed op en gaf je mij de nodige tips.

Coachee, coach en paarden kunnen zo het beste van zichzelf geven en dat is fijn! Nogmaals dank!

K. mama van N., 6 jaar

De warmte van Freya en de 2 fantastische sloeber pony’s geven zoveel zelfvertrouwen aan kinderen!
Het is een plaats waar je gewoon jezelf kan en mag zijn, zowel kinderen als volwassenen. Het is meer dan de moeite waard om een coaching te doen!

O., man, 39 jaar

Loopbaancoaching gecombineerd met Paardencoaching heeft mij de nodige inzichten gegeven om mijn talenten echt te zien. Freya neemt je mee adhv van attractieve oefeningen en opdrachten en komt door de juiste vraagstelling tot de essentie! Echt een aanrader voor wie op zoek is naar zichzelf en in& naar een (nieuw) job/uitdaging . Paarden spiegelen direct en geven ook direct weer of je houding strookt met wat je zelf echt wil! Voor mij heeft het alvast een positieve uitkomst gebracht!

S., dame, 39 jaar

Dag Freya,

ik wou je nog eens van harte bedanken voor de sessie van deze ochtend. Ben erg onder de indruk van de paarden en van hoe jij het aanpakt. Je weet dat ik vanuit mijn achtergrond met gelijke dingen bezig ben, zij het via andere kanalen, en ik moet zeggen: al herken ik bepaalde dingen in de aanpak, het stoorde mij helemaal niet, integendeel, dat wil dus zeggen dat dat helemaal jouw verdienste is.
Het deed deugd om te voelen dat het rendeert om meer in mijn eigen groei te verdiepen en vooral het erg concreet maken (vind ik vreselijk moeilijk en juist daarom zo goed voor mij) is heel waardevol.
Ik laat alles rustig bezinken en neem deze unieke ervaring met een heel warm gevoel weer mee naar mijn leven en gezin.
Ik kom zeker nog eens terug, eerst een beetje zingen.
Warme groet.

Loopbaanbegeleiding, V.B.

Freya kan zeer goed luisteren, is heel begaan, geeft punten aan waar je mee aan de slag kan gaan. Prima loopbaanbegleidster!

A., jongen, 8 jaar

Mango is een leuk paard of eigenlijk een grote pony. Maar we beginnen met het paard even te borstelen en ondertussen al wat te vertellen. Eerst vertelde ik over mezelf, over wat ik leuk vind, mijn hobby (voetbal en fortnite). Maar verdriet is er in de wei ook dus neem dat maar mee. Dan komen de parcourtjes dat gaat niet al te best, want Mango liep alle kegeltjes en stokken omver. Mango schopte de hoepel zelfs weg. Dat is wel super leuk en grappig. Freya vertelde ook over vroeger. Toen dachten paarden dat de mensen roofdieren waren. Ze denken dat nu nog. Ze zien ons met grote ogen vooraan en klauwen. Dus leren we dat het paard je eerst moet vertrouwen en zich veilig voelen. Terwijl je met het paard speelt en werkt, denk je niet aan je verdriet en ben je blij. Daarom vond ik het leuk en grappig.

Mama B., Pony doe-uurtjes

Ik voel hier ook aan alles dat het B. heel erg beviel en deugd deed om jouw Pony doe-uurtjes te kunnen beleven! Ze is zeer enthousiast. Het was duidelijke een “match” ❤ Heel erg bedankt!

Mama L., Pony doe-uurtjes

L. heeft zo hard genoten van het kampje! Door haar ass komt ze normaal na elk kamp volledig overprikkeld thuis, en mag ik de eerste uren een bommetje ontmantelen, maar nu was ze elke dag de rust zelve en zo blij aan het vertellen over de pony´s. 🥰 Je hebt duidelijk een veilige, rustgevende en leuke omgeving gecreëerd, die gave is niet iedereen gegeven. Dikke merci voor de goede zorgen, ik denk dat je haar zeker terug mag verwachten op 1 van de volgende pony-doe-uurtjes 🥰

Loopbaanbegeleiding, D.B.

Het was een verrassende, fijne ervaring.
Heel erg bedankt!

Getuigenis teamcoaching

Onze teambuildingsdag met paarden was verrassend, leerzaam en emotioneel. De paarden hielpen ons om onze grenzen te verleggen en op een dieper niveau met elkaar te communiceren. We leerden veel over vertrouwen, leiderschap en teamwork.

De workshop was goed begeleid door Freya en Isabelle en we hebben veel plezier gemaakt. Ik raad deze ervaring zeker aan voor andere teams!

Mama M., Pony doe-uurtjes

Bedankt voor de fijne en leerrijke middagen. M. heeft er van genoten en kwam rustig en vol zelfvertrouwen naar huis 🙏

A., dame, 43 jaar

Mijn collega vertelde mij eens over een ‘paardencoach’ die ze persoonlijk kende. Daar gebeurden volgens haar gekke dingen.
Met paarden en mensen die over de grond rolden. En mannen die hoofdschuddend en niet begrijpend stonden toe te kijken.
Uiteraard was mijn nieuwsgierigheid geprikkeld.
Ik gunde mijzelf enkele sessies bij Freya en haar kudde.
Elke keer was bijzonder. De locatie is zo mooi en rustig. De nabijheid van de paarden zowel spannend als magisch.
Iedere keer ben ik heel blij en opgelucht naar huis gereden. Er waren droevige en grappige momenten maar vooral veel intense momenten.
Het mooiste moment was toen, toen  Vintho en Gigolo, mij kwamen troosten en mij zorgzaam insloten tussen hun beide hoofden.
Ik was toen heel verdrietig omdat ik had moeten afscheid nemen van mijn huisdier.
De nabijheid van die grote, sterke, mooie dieren was zo troostend.
Vergeet ik nooit. Dankjewel Vintho en Gigolo. Ik omarm jullie 1000 maal terug.

K., dame, 42 jaar

Beste Freya,
Graag wil ik je even meegeven dat ik de ervaring van coaching met hulp van paarden op zich iets uniek vind.
Bij mijn eerste coaching was ik vooral onder de indruk van hoe een paard op je kan reageren.
Al snel had ik een heel veilig gevoel in het bijzijn van het paard.
De oefeningen in combinatie met de reactie van het paard zijn heel confronterend, echter ook heel ophelderend!!!
Ik kan zeggen dat deze coaching me enorm heeft geholpen! Ook jij als coach doet dit zeer goed, ik was snel op mijn gemak gesteld in jouw bijzijn.
Kortom ik kan het iedereen aanraden en laat het zeker niet na jou als coach voor te stellen aan ieder die het kan gebruiken.
Lieve Freya, hartelijk dank voor alles wat je me hebt bijgebracht.
Momenteel ben ik er de vruchten van aan het plukken. Bedankt!

B., dame, 49 jaar

Beste Freya,

Hartelijk dank voor de interessante coaching van gisteren namiddag.

Ik dacht al veel over mezelf te weten, maar blijkbaar zaten er nog zaken verscholen in donkere hoekjes. De weide, de rust die de paarden uitstraalden, de regen, de zon, zorgden voor de veilige setting waarin mijn antwoorden op jouw pertinente vragen als vanzelf naar boven kwamen…  verdriet, teleurstelling, zwaarte en uiteindelijk opluchting en lichtheid…

Ik heb een aantal dingen midden op de weide kunnen achterlaten

Het zal  nog een tijdje blijven nazinderen, heel positief en hierna ben ik weer een stukje verder op “mijn pad”…

Heel heel hartelijk dank, op een dag vind je de droomjob van je leven, wél, jij hebt hem gevonden!

Groetjes,
B

C., dame, 48 jaar

Na lang twijfelen nam ik de stap om naar Freya en de paarden te gaan en ik ben blij dat ik die stap heb gezet. In een veilige omgeving en door oefeningen en vraagstelling wordt er met jou en de paarden gewerkt om zo tot de essentie te komen. Na enkele sessies is er toch al verandering opgetreden over hoe ik in mijn persoonlijk en werkgerelateerd leven sta. Het is zeker niet altijd makkelijk en ook zeer confronterend maar het is de moeite waard. Ik zou het zeker aanraden om het ook te proberen. Een grote dank aan Freya en de paarden voor de hulp.

Loopbaanbegeleiding, C.D.C.

Ik ben blij dat ik de stap genomen heb om de begeleiding te volgen en hoop hierdoor beter mijn werk en privéleven op elkaar te kunnen afstemmen.

Freya is iemand waar je je direct goed bij voelt. je wordt gerustgesteld en we laten het lopen zoals het komt. Er wordt niets geforceerd, alles verloopt rustig.

Ook de paarden zijn zalig om mee te werken. Het is ongelofelijk wat die dieren kunnen voelen en tonen aan emoties.

Het is zeker een aanrader!

Systemische opstelling, S.M.

‘t Was idd bijzonder.

Getuigenis teamcoaching

De paarden hielpen ons om dieper te gaan dan ooit tevoren. De teamcoaching was leuk, nieuw, verrassend en verrijkend. We leerden om open-minded te zijn en zaken uit te spreken die we anders binnenskamers zouden houden.

De ervaring was ontwapenend, emotioneel, intens en inspirerend. Het confronteerde ons met onze eigen zwaktes en leerde ons over vertrouwen, verbinding en communicatie.

We kregen nieuwe ideeën om de verbondenheid binnen het team te versterken. Het belang van verbondenheid werd duidelijk aangetoond en we spraken zaken uit die we anders nooit zouden zeggen.

We zijn op de goede weg, maar er is nog werk aan de winkel. De sessie gaf ons de nodige duiding en motivatie om onze teamspirit te versterken.

De meest waardevolle oefeningen waren:

Het staan in de ruimte: Hiermee leerden we onze eigen positie in het team te erkennen.
De oefening met het web: Deze oefening leerde ons over verbinding en samenwerking.
De laatste oefening: Als team het paard naar het doel brengen.

We waarderen de professionele begeleiding van Freya en Isabelle en zijn ervan overtuigd dat deze workshop een blijvende impact zal hebben op ons team.

We zijn dankbaar voor deze unieke ervaring en bevelen paardencoaching ten zeerste aan!