Een paard als gids: verken de kracht van paardencoaching voor jouw kind

Onzekerheid en angst? Paardenfluisteren helpt!

Heeft je kind vaak last van huilbuien? Is het angstig, heel stil of wordt het net heel snel boos? Is je kind onzeker? Vindt je dochter of zoon geen aansluiting bij andere kinderen? Heeft je kind weinig zelfvertrouwen en kan het moeilijk gevoelens uiten?
Je weet niet precies wat er aan de hand is, maar je zoekt een liefdevolle therapie voor je kind waar hij of zij echt helemaal zichzelf kan zijn.

Een veilige haven voor elk kind

Samen met de paarden werken we aan meer veerkracht en zelfvertrouwen!
Paarden helpen kinderen naar de beste versie van zichzelf.

Kinderen voelen zich eigenlijk altijd meteen veilig bij paarden. Ze durven zichzelf te zijn. Ze hoeven niet te praten, maar mogen vooral ervaren en oefenen. Paarden zijn zachtaardige en empathische dieren die jouw kind helpen om te ontspannen en te communiceren. Door met paarden te werken, leert jouw kind grenzen stellen, emoties uiten en zelfvertrouwen te kweken.

Groeien als persoon

Door te doen, te ervaren en te beleven zal jouw kind groeien als persoon. Paarden zijn natuurlijke coaches. Ze bieden een veilige en oordeelvrije omgeving waar jouw kind helemaal zichzelf kan zijn. In de natuur, met de paarden als gids, kan jouw kind op avontuur gaan en de beste versie van zichzelf ontdekken.

Ervaar de kracht van paardencoaching

Paardencoaching is meer dan alleen met paarden werken. Het is een ervaringsgerichte coaching die jouw kind helpt om:

  • Veerkracht te ontwikkelen: Paarden leren jouw kind omgaan met tegenslagen en emoties.

 

  • Zelfvertrouwen te kweken: Door grenzen te stellen en successen te ervaren, groeit het zelfvertrouwen van jouw kind.

 

  • Communicatievaardigheden te ontwikkelen: Paarden leren jouw kind non-verbale communicatie en assertiviteit.

 

  • Sociale vaardigheden te ontwikkelen: Door met paarden te werken, leert jouw kind samenwerken en contact maken.

 

Een waardevolle investering in de toekomst van jouw kind

Coaching met paarden is een waardevolle investering in de emotionele en mentale ontwikkeling van jouw kind. De vaardigheden die jouw kind leert, zijn direct toepasbaar in het dagelijkse leven.

Met mijn jarenlange ervaring als paardencoach weet ik precies hoe ik kinderen kan helpen hun angsten te overwinnen, hun zelfvertrouwen te vergroten en hun ware potentieel te ontgrendelen.

Samen met jouw kind op avontuur met paarden!

Ben je op zoek naar een unieke manier om de band met je kind te versterken? Ervaar de kracht van paarden in een speciale ouder-kind sessie!

Tijdens deze sessie gaan jullie samen met de paarden aan de slag in de natuur. Jullie leren elkaar beter kennen door middel van interactie met de paarden, ervaren de kracht van non-verbale communicatie en teamwork, en ontdekken de unieke talenten van je kind. De paarden, zonder oordeel, bieden een veilige omgeving en leren waardevolle levenslessen over grenzen stellen, respect en samenwerking.

Een ouder-kind sessie met paarden is:

  • Leuk en leerzaam voor jong en oud.
  • Een onvergetelijke ervaring die jullie dichter bij elkaar brengt.
  • Een waardevolle investering in de ontwikkeling van je kind.

Ben je klaar voor een avontuur met je kind? Neem contact op voor meer informatie of om een sessie te boeken.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek of boek ineens een eerste sessie

Is jouw kind klaar voor een avontuur vol groei en zelfvertrouwen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek. Ik bespreek graag de mogelijkheden van paardencoaching voor jouw kind.

Samen met de paarden gidsen we jouw kind naar een gelukkige en zelfverzekerde toekomst!

Wat anderen er van zeggen:

Mama E., Pony doe-uurtjes

Dag Freya, superbedankt voor de leuke foto’s. E. heeft er hard van genoten. Je doet dat goed ♥

Mama B., Pony doe-uurtjes

Ik voel hier ook aan alles dat het B. heel erg beviel en deugd deed om jouw Pony doe-uurtjes te kunnen beleven! Ze is zeer enthousiast. Het was duidelijke een “match” ❤ Heel erg bedankt!

Mama L., Pony doe-uurtjes

Ik wil jou heel erg bedanken voor de mooie week die je L. hebt gegeven. Vrijdag wou ze niet naar huis en ze vertelt voortdurend over de pony’s en van de regen had ze helemaal geen last (als ik bij pony’s ben dan voel ik de regen niet 😉). Je ziet haar zeker nog een keertje terug!